top of page

Kietieji kvepalai. Nuo Senovės Egipto iki šių dienų.

Kietieji kvepalai mena dar Senovės Egipto laikus, kai juos gamindavo iš natūralaus bičių vaško ir kvapnių aliejų. Šiomis dienomis kietieji kvepalai gaminami iš įvairių rūšių vaškų ar krakmolo, sviestų, bazinių aliejų, kaip jojobos, saldžiųjų migdolų ar kokosų, kvapnių esencijų bei kitų šalutinių ingredientų, kaip silikonai ir t.t. Aš kietuosius kvepalus gaminu iš bičių vaško, jojobos aliejaus ir kvapnių esencijų. Visada vengiu prifarširuoti savo gaminius nereikalingais ingredientais. Minimizuoju sudėtį, stengiuosi sukurti balansą tarp kuo mažesnio ingredientų kiekio bei kokybės, ir kad produktas puikiai atliktų savo paskirtį, šiuo atveju, kvėpintų. Genialumas slypi paprastume!

Moteris kvepinasi kietaisiais kvepalais.

Kietųjų kvepalų savybės.

Kietųjų kvepalų aromatas būna minkštesnis, švelnesis ir subtilesnis nei purškiamų spiritinių kvepalų. Tad nemėgstantiems palikti po savęs kvapų "šleifo", rekomenduoju rinktis būtent tokius kvepalus. Taip pat kietieji kvepalai yra labai patogūs, lengvi ir praktiški, ypač keliaujant. Nereikia baimintis, kad buteliukas suduš ir iškvėpins ar išteps daiktus. Šiuo metu SIVILÈ kietųjų kvepalų asortimente yra trys aromatai: "Allure", "Elysian" ir "Verdure".

Comments


bottom of page